Tisztelettel köszöntöm Önt, kedves érdeklődő  honlapunkon!

Engedje meg, hogy röviden megismertessem cégünkkel, a DEBRECENI VIZSGAKÖZPONT KFT –vel (röviden DVK-val).

Felnőttképzési engedélyeink birtokában cégünk 2011. januárjában kezdte meg működését.

A felelős szakmai tevékenység, a színvonalas munka ellátása érdekében a DVK tevékenysége alapvetően az OKJ-s szakmai vizsgák szervezésére koncentrál, emellett képzésszervezéssel is foglalkozik.

A DVK szerződéses kapcsolatai az egész ország területét érintik. Ennek megfelelően az ország bármely pontján tudunk képzést, vizsgát szervezni.  Budapesti székhellyel és debreceni fiókteleppel rendelkezünk.

Az OKJ-s szakmai vizsgákon kívül szervezünk OKJ-s szakmai képzéseket és egyéb szakmai oktatásokat is saját kivitelezésben, partneri együttműködéssel (ha a partner nem rendelkezik képzésszervezési engedéllyel), cégeknek, vállalatoknak, egyéb szervezeteknek.

Jelenleg több, mint 260 szakképesítés képzési jogosultságával és vizsgaszervezési jogosultságával rendelkezünk, melyet igény alapján folyamatosan bővítünk.

Legfőbb előnyünk a rugalmasság, az aktuális szakmai információk birtoklása, a tartalmas partneri kapcsolat. Munkatársaink többéves tapasztalata, folyamatos elérhetősége és kreatív problémamegoldások alkalmazása.

Vezető munkatársaink közel 20 éves gyakorlata és munkatapasztalata, több szintű és több szakmai területet felölelő szakmai képesítése biztosítja a cég tevékenységének színvonalas ellátását.

Budapest/Debrecen