Debreceni Vizsgaközpont Kft.
> Vizsgaszervezés országszerte
> 20 év tapasztalat
MAGUNKRÓL ELÉRHETŐSÉG VIZSGASZERVEZÉS KÉPZÉS ÜGYINTÉZÉS LETÖLTÉSEK MINŐSÉGÜGY
„Önnek van egy problémája, nekünk van egy megoldásunk!”

Tisztelt Érdeklődő!

Köszönjük megtisztelő figyelmét, azt, hogy érdeklődve böngészi honlapunkat.

Az iskolarendszeren kívüli képzés területén a szakképesítő vizsgák szervezése rendkívül összetett feladat. Célunk, hogy ezt a feladatot a vizsgaszervezésben érintett minden szervezet és partner megelégedésére, a szabályok betartásával a lehető legrugalmasabban lássuk el. Ennek érdekében alakítottuk ki munkamódszerünket is.
A szakmai vizsgáztatás mellett szakmai képzések szervezését, lebonyolítását is vállaljuk, figyelembe véve a munkaerőpiaci keresletet, illetve cégek, vállalatok egyéni igényeit.

Partnereink számára az elérhetőségünk folyamatos. Így biztosítjuk, hogy a szervezési vagy adminisztratív feladatok megoldása ne szenvedjen késedelmet. Vezérelvünk a kölcsönös bizalom és kölcsönös előnyök kialakítása nyílt és folyamatos párbeszéden keresztül az üzleti partnerekkel, munkatársakkal, hatóságokkal.

Tevékenységünk alapja a szakmai terület, a munkakörök, a feladatok pontos és teljes körű ismerete. Ennek elérését önképzéssel, új információkra való figyeléssel, új információk keresésével, a munkatársaknak a meglévő tapasztalatok átadásával, a mások tapasztalatainak hasznosításával biztosítjuk. Rugalmasságunk biztosítéka az, hogy elfogadjuk a piac, környezet folyamatos változásait és mi magunk alkalmazkodva a világ változásaihoz, pozitív változásokat vezetünk be. Készek vagyunk a fejlődésre, nyitottak a különböző kölcsönös előnyökön alapuló megoldásokra.

Munkánk során betartjuk és betartatjuk és betartatjuk az állami és helyi törvényeket. Biztosítjuk a személyiségi jogok, az összeférhetetlenség, a biztonságos szabályos adat- és dokumentumkezelés betartását.

Szolgáltatásunk alapdíja évek óta változatlanul kedvező árfekvésű és igazodik a valóságosan elvégzett feladatokhoz.